Choose your language:

torstai 17. tammikuuta 2013

Blogin aloitus

Historiallinen päivä

TÄDÄÄ: tässä tämä nyt on. Pitkän mietinnän (noin puoli vuotta) jälkeen päätin aloittaa blogin.  

Kuluu varmasti aikaa, ennenkuin pääsen jyvälle kaikesta bloginpitoon liittyvästä, mutta sitähän on ihan 24 tuntia joka vuorokaudessa.


Olen seurannut muutamaa blogia ja minua on kiehtonut blogien päiväkirjamainen maailma.

Samalla on pelottanut - miten riittäisi aika lisätä kuvia ja tekstejä melkein joka päivä? Entä löytäisikö kukaan blogiani? Pitäisikö kukaan siitä? No, se selvinnee jatkossa! 

Törmäsin jatkuvasti siihen, että minulla olisi pitänyt olla oma blogi, johon olisin voinut viitata, kun käyn muiden blogeissa lisäämässä kommentteja tai osallistumassa arvontoihin. Viime syksynä löysin myös korttiaskartelusivuston "Koukussa kortteihin" ja hurahdin totaalisesti kortteilun maailmaan. Syksystä pitäen olen osallistunut muutamiin sivuston haasteisiin ja sinne lisätään tietysti valokuva tehdyistä korteista. Koska sivustolla on paljon käyttäjiä ja rajattu kapasiteetti kuville, olen tuntenut melkein joka kerta kuvia lisätessäni huonoa omaatuntoa. Helpointa olisi lisätä kuvia omaan blogiin ja linkittää ne sitten Koukussa kortteihin sivustolle tai mihin nyt linkin ikinä sitten haluaakaan. 


Olen myös saanut ihania haastepalkintoja, joita olisi ollut mukava esitellä yleisölle. No, sikäli kuin jatkossa voitan jotain, esittelen niitä tässä, omassa blogissani, kuten myös tekemiäni kortteja. Korteista voi omassa blogissaan kirjoittaa myös hiukan enemmän kuin niukan kuvatekstin. Hmm.. ehkäpä tämä sittenkin kannattaa..


Kuvien lisääminen tuntuu haastavalta, vaikka valokuvausta harrastankin, blogiin kuvailu on erilaista. 

Kuvien pitäisi olla näyttäviä ja kauniita, niiden ei pidä esitellä esimerkiksi lattialle maton päälle unohtuneita villasukkia, keittiön pitsipöytäliinalle jätettyjä hedelmän kuoria, olohuoneessa  kuivuvia pyykkejä tai muuta vähemmän proosallista. Sen sijaan pitäisi näkyä kauniita huonekaluja, kotoisia tekstiilejä sekä keittiössä taitavan emännän ruokaisia tuotoksia ja kauniita kattauksia itse kirjailtuine nimikko ruokaliinoineen. Luulenpa, että tulette näkemään vähemmän luksusta, mutta erittäinkin kotoista ja vähintäänkin humoristista. 

Olen myös Facebookissa, jossa olen julkaissut kuvia ja tekstejä. On ajan ja resurssien tuhlausta siirrellä kuvia moneen kertaan, joten ihan järjelläkin ajateltuna oma blogi tuntuu hyvältä ajatukselta. Aika näyttää, millaiseksi tämä muodostuu ja löydetäänkö tänne. Ja oliko tämä sittenkään niin hyvä ajatus....


Minulta on myös kyselty mahdollisuutta ostaa tekemiäni kortteja, joten jos kiinnostut jostain esillä olevasta kortista, lähetä minulle viestiä, niin vastaan sinulle sähköpostilla. 


Lisäilen tänne kuvia ja tekstejä pikkuhiljaa, opetellen samalla tämän käyttöä. 


Kommentoikaa ja lähettäkää palautetta.


toivoopi


MerjaHannele - uuden blogin onnellinen omistaja! So - It´s time to Celebrate - a new blogger and her own blog!

1 kommentti:

  1. Voi miten ihanasti olet blogisi tehnyt, onnea blogin aloituksesta, tää on hauskaa puuhaa (: ps kauniita kortteja oot tehnyt (:

    -Pia Pinskunpuuhasteluista (:

    VastaaPoista

Kiitos kommenteistasi, luen niitä mielelläni!
Thanks for your comments!