Choose your language:

keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

Inhokkiväri

Osallistuin Koukussa kortteihin-sivuston leimakuvien värityshaasteeseen. Aiheena on "inhokkiväri". Silleen innostava aihe, että tällaista haastetta en muista kohdanneeni. Tosin olen näitä katsellutkin vasta viime syksystä ;)

Tein haasteeseen oheisen kortin. Minun inhokkivärini näkyy leimakuvan väreissä sekä pohjapaperissa ja kiemurassa - tummansininen ja siihen rinnastettavat värit, tummanharmaa, musta, tumma violetti. Jostain kumman syystä minulla ei ole näitä värejä esim. leimasinmusteina, vesipuuväreinä tai alkoholimustekyninä... Joten jouduin käyttämään tavallisia puuvärejä, joilla sain vähän huonoa jälkeä aikaiseksi. Tätä (näitä)  inhokkiväriä kun en meinaa kyninä tai leimasinväreinä ostaa, ellei ole aivan pakko. Sininen kiemurakin tuli tässä värissä vain, kun tilasin värilajitelman kiemuroita Hobbyhouse Ritasta (edullinen kauppa, käyppä kurkkaamassa).

Inhokkivärini - tummansininen. 
Korttiin tuli tarina: Tämä heppu on ottanut lomaa keskellä kesän odotusta ja polttelee ihoaan jossain etelämpänä ilmeisen innostuneena kultahammastaan näytellen. Inhokkiväristäni ei liene epäilystä, se on tummansininen ja siihen rinnastettavat värit. Kuva on tummempi oikeasti. Väritykseen piti keksiä kynät ja ne ovat tavalliset puuvärit - se kyllä näkyy laadussa. Mutta minä kun en näitä värejä hanki! (Vaaleansininen, keltainen tai vihreä ei kuulu inhokkeihin, ne ovat somisteita). Leimakuvan sain Salaiselta Ystävältäni.

Mikä on Sinun inhokkivärisi?

1 kommentti:

  1. Hienon kortin olet saanut kuvasta aikaan ! Hällä väliä vaikka on sininen, itsekkin tykkään vähiten sinisestä :)

    VastaaPoista

Kiitos kommenteistasi, luen niitä mielelläni!
Thanks for your comments!