Choose your language:

sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Tasapainoon - ATC

Tein sitten ihan muuten vaan toisen ATC-kortin.  Oheiseen korttiin on leikattu kuvat ja teksti eri lehdistä. Nainen seisoo Anttilan mainoslehtisestä leikattujen stressipallojen päällä.

Ajatuksia, joista tämä kortti syntyi: Tasapainoilemme usein elämässä eri asioiden tai ihmisten välillä. Joskus on niin, että asiat tai ihmiset saavat meidät epätasapainoon. Tunteet menevät kuin stressipallojen kasvot vaihdellen. Joskus ei itse voi asioille kertakaikkiaan mitään. Olen joutunut itse tekemään itseni kanssa töitä, että voisin muuttaa jotain -  omaa suhtautumista, ottaa etäisyyttä, antaa anteeksi, sopia tai antaa vain olla, unohtaa koko asia tai ihminen? Joskus täytyy tehdä isokin valinta päästäkseen tasapainoon. Kadottaa jotain, että saa jotain uutta tilalle, repiä rikki tai ommella yhteen. Joskus joutuu keräämään heittämänsä kivet, joskus taas saa takaisin, kun on antanut omastaan. Joskus joutuu nöyrtymään elämän edessä ja toteamaan; en osannut, en tiennyt, en voinut, enkä osaa vieläkään. Itselleen on toisinaan vaikea antaa anteeksi, opettelen. Ja totean: Nyt olen tässä ja tästä lähdetään eteenpäin, kohti uutta tasapainoa, uutta elämää.


Rukous: Jumala, suo minulle tyyneyttä hyväksyä asiat, joita en voi muuttaa, rohkeutta muuttaa, minkä voin ja viisautta erottaa nämä toisistaan. 
(Paul Tillich)
Tasapainoista elämää kaikille toivoen, MerjaHannele. Tulipas tästä nyt syvämietintäinen teksti, hui!

2 kommenttia:

Kiitos kommenteistasi, luen niitä mielelläni!
Thanks for your comments!