Choose your language:

maanantai 1. huhtikuuta 2013

Kollaasikortti

Tein Koukussa Kortteihin 3-vuotishulinoihin KKristikko-haasteeseen kollaasi kortin. Haasteessa oli kaksi ristikkoa, joista jommankumman ratkaisemalla sai selville, millainen kortti haasteeseen tulee. Kummassakin etsittiin kortteilusanoja, toisessa englanniksi. Sain sen valmiiksi helpommin, johtuen ehkä siitä, että askartelusanasto on paljolta englanninkielinen tai sitten soveltaen käännetty suomeksi. Luen myös englanniksi julkaistavia lehtiä. Täällä niitä myy Minimani, jossa on melko kattavasti Suomessa julkaistavat englanninkieliset askartelulehdet. Lehtipisteen ssivustolta löytyy tieto jokaisen paikkakunnan lehtipisteistä, joista näitä lehtiä löytyy. 

KKristikko - kollaasikortti
Kortti on kuvattu aika läheltä ja se on hiukan ruttuinen tässä kuvassa koska ei ole vielä ehtinyt tasoittua tekemisen jäljiltä... Kortin olen koonnut puhelinluettelon sivuista, matkailuesitteistä, hiekka-kartongista, simpukankuorista, pienistä litteistä kivistä, erilaisista leimoista sekä alalaidan degoupace-tekniikalla tehdystä perhosesta. Ai niin, pari paperiruusuakin on päässyt kivien väliin kukkimaan. 

Kortissa pohdin Lakeuden kotia ja etelän rannikkokaupunkia koteina tai kotina ja vierailumaana. Postimerkkileimassa lukee "Anywhere", eli minne tahansa. Usein sitä kaipaa aurinkoon, ihan minne tahansa, kun vain pääsisi!!

2 kommenttia:

  1. what a fun idea, luv the out come...hope you have a fabulous week!

    enjoy *~*

    VastaaPoista
  2. Kiitos osallistumisesta arvontaani!

    VastaaPoista

Kiitos kommenteistasi, luen niitä mielelläni!
Thanks for your comments!