Choose your language:

torstai 4. huhtikuuta 2013

Palapeli resist -tekniikka


Tämä kortti/työ on tehty Koukussa kortteihin Tekniikka10:n. Koukussa kortteihin yhteistyössä Taika-lehden kanssa.
2. Jokainen haaste on erillinen ja niissä pätee nämä yhteiset säännöt, joita sinun tulee noudattaa.
3. Taika-lehti on Tekniikkakympin pääsponsori.Koukussa Kortteihin sivustolla on alkanut Tekniikka10 -haaste, joka kestää huhtikuun ajan. Haasteeseen tehdään 10 erilaista korttia eri tekniikoilla. Yllä olevat kortit on tehty Resist-tekniikalla ja siihen vielä lisätty palapeli-tekniikka. Pääset tutustumaan tekniikkaan tästä: http://www.splitcoaststampers.com/resources/tutorials/puzzlepieceresist/

Molempien korttien pohja on leimattu LaBlanchen kiekuraleimasimella ja värittömällä Versafinen musteella. Välittömästi leimaamisen jälkeen päälle on ripoteltu kerros valkoista embossausjauhetta, kopisteltu liika jauhe pois ja kuumennettu niin että jauhe on sulanut kortin pintaan. Sen jälkeen olen leikannut ylemmän kortin kukat Ellien Snellen leikkurilla ja alemmat kuvat paperiveitsellä sabluunaa käyttäen kortista pois ja siirtänyt sivuun. Pohjan olen värjännyt Disteress Ink-musteilla ja pois otetut palat eri väreillä. Sen jälkeen olen liimannut pohjat korttipohjalle ja kuviot takaisin sekä koristellut kortit. Valmista!


7 kommenttia:

 1. Ikinään en ole moisesta kuullut, mutta ihan mielettömän hienoja kortteja! Tuo tekniikka10 on jäänyt huomaamatta. :O

  VastaaPoista
 2. Moikka!

  Kiitos Kortiston suureen leimasinrumbaan osallistumisesta :) Palkinto on luvassa jokaiselle osallistuneelle, eli käyhän tsekkaamassa Kortisto!

  VastaaPoista
 3. Tämähän on jännä tekniikka. Ihana kukkakortti!

  VastaaPoista
 4. Upeat on korttisi ! Helposti saa näyttävää..
  Mukavaa viikonloppua sinulle !

  VastaaPoista
 5. kauniit raikkaat kortit!!=)

  VastaaPoista
 6. Upeat kortit ja mielenkiintoinen tekniikka.

  VastaaPoista
 7. Kiitos kommenteista! Tämä on mielenkiintoinen tekniikka ja jos omistaa BigShotin tai muun laitteen sekä stansseja, niin on helpompi saada näyttävä ja siisti lopputulos kuvaa leikatessa. Tekniikka on mielestäni helppo. Kokeilun arvoinen!

  VastaaPoista

Kiitos kommenteistasi, luen niitä mielelläni!
Thanks for your comments!