Choose your language:

keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

Parasta pakata postit hyvin!!

Mitäs tekisitte, jos postista tulisi Iso postin kirjekuori ja avattessa tulisi tällainen ruttuinen, ryppyinen ja rikkonainen kirje? ONNEKSI lähettäjä oli pakannut lähetyksen muuten hyvin, olisi tullut lähetys jonnekin postin lattialle tai pahassa tapauksessa sen masiinan sisään, joka tämän ruttasi!!

Varoittava esimerkki: PAKATKAA LÄHETYKSET TOOOOSI HYVIN!

Suomen Posti Oy/Sisä-Suomen tuotantoalue/Tampereen postikeskus lähetti ison kuoren,
jossa oli sisällä pahoittelukirje sekä minulle tulossa ollut postikuori, joka oli revennyt takaa...


..ja edestä. Sisällöstä oli rikkoontunut päällimmäisin muovipussi, mutta sisältö oli tallella ja ehjä!

Lähetys oli yksityishenkilöltä ostettu leimasin sekä korttien koristelua varten "lasijauhetta", joka oli postikulujen minimoimiseksi pakattu muovipurkista suljettavaan muovipussiin ja vielä toisen pussin sisällä (viisasta). Tämä jauhepussi oli vielä kolmannen muovipussin sisällä, koska mukana oli leimasin, joka oli tässä pussissa erikseen. Leimasin pilkotti hiukan revenneestä muovipussista. Toisin sanoen, jos olisin tilannut pelkän jauheen, pussi olisi saattanut revetä ja jauhe olla ulkona.  Miten Posti olisi korvannut sisällön?? Noukkimalla jauheen koneesta??

Kirjeessä oli paperi, jossa teksti:

"Hyvä asiakkaamme, 

Oheisena lähetyksenne, joka on vahingoittunut postinkäsittelyssämme. Lähetysten vahingoittuminen on harvinaista, mutta tehokkaassa automatisoidussa lähetysten käsittelyssä valitettavasti mahdollista. 

Mikäli lähetyksestä on kadonnut jotain tai sen sisältö on vaurioitunut, pyydämme teitä ottamaan yhteyttä Postin asiakaspalveluun asian selvittämiseksi. 

Pahoittelemme tapahtunutta."   

Sitä se on, kun ihmiskädet vaihdetaan koneisiin... huokaus...

PAKATKAA SIIS LÄHETYKSENNE HYVIN!! 


2 kommenttia:

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  2. Meinasinkin sanoa ennen loppulauseita, että tuo kuori näyttää siltä, kuin olisi käynyt lajittelukoneessa ja sidottu kuminauhalla tuleviin kirjeisiin vielä. On meinaan tutunnäköistä repaletta.
    Harmi vaan, ettei kädet lajittele, vaan koneet. Tehokkuutta. Ja osittain johtuu asiakkaista, joille ei riittänyt se hitaampi palvelu. Ainahan kaikesta valitetaan. (enkä tarkoita tätä postausta, vaan sitä, miten ihmiset valittivat postin hitaudesta ennen).
    Onneksi oli pussia pussin päällä.

    VastaaPoista

Kiitos kommenteistasi, luen niitä mielelläni!
Thanks for your comments!