Choose your language:

keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

Pulahdus, hellepäivän pelastus, Beat the heat!

banner
Penny Black-haaste 5.8.2013 saakka!
Suomessakin olemme saaneet nauttia todellisista helteistä ja ensi viikonlopulle on jälleen luvassa ainakin yksi helteinen päivä. Penny Black haastaa askarteluun, jossa näkyy, miten peitotaan helteet "Beat the heat". Sain innostuksen kun löysin lintuallas-leimasimen johon Penny Blackin kissa sopi retkottamaan ja nauttimaan vatsapuolen viilennyksestä! Kissa on "purrfect day"-leimasinsarjasta ja oikeasti retkottaa puunoksalla, mutta karsin hiukan ja hän löysi itsensä lintualtaasta kun on näin kuumaakin. Lintuallas on Crafty Secretsin Sing for Joy-leimasinsetistä. 

In Finnland we have had some really hot days and to the next weekend they are promised  some very hot day again. Penny Black challenge This Penny Black cat is from purrfect day-stampset. Originally it´s laying on a knot, but as I found a birdbath from Crafty Secrets Sing for joy-set and a stamp where my cat fits perfectly, so I desire to play with this two stamps together. 

Beat the heat with a bath! (or a shower)

My cat is really enjoying!
I noticed yeasterday, that there is a catbath-stamp from Penny Black too, and it would be nice to have it!

Huomasin eilen Askartelukirpparilla myynnissä "Kissakylpy" eli Catbath-nimisen puukantaleimasimen, jossa tämä kissa istuksii vähän pienemmässä maljassa. Se on varsin hauska ja haluaisin saada sen kokoelmaani. Tätä yhdistelmää oli näet melko työläs toteuttaa..

Nautitaan vielä lämpimistä päivistä ja käydään uimassa yhdessä Suomen tuhansista järvistä tai joista, ellei sitten ole tyytyminen viileään suihkuun tai kylpyyn. (Sauna ja järvi....)

So we (and I) may enjoy here in Finnland from hot days going to jump one of our thousands lakes or rivers!  Lets do it!

Osallistun tällä kortilla myös Askartelutaivaan Korttihaasteeseen, jossa on bingo. Oma rivini voisi olla; Keltainen, Nappi, Luonto tai Luonto, Leimakuva, Nauha...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteistasi, luen niitä mielelläni!
Thanks for your comments!