Choose your language:

keskiviikko 11. syyskuuta 2013

11#30 Matkalaulu

"Perillä" on tuolla edessämme jossain

Mennään, mutta ajetaan hiljempaa

Naapurikunnan naapurikunnassa olin tänään Kuvat ja värit voimaksi arkeen -kurssilla.
Kurssilla keskitytään väreihin, mitä ne kertovat meille, kuviin, millainen fiilis on tänään yms. ja lopuksi aina maalataan.
Tämä kuva on otettu autossa poislähtiessä kurssin jälkeen. Otin monta kuvaa, mutta valitsin tämän ensimmäisen. Mielestäni kasvot kertovat hämmennyksestä ja katse on vähän epätietoinen että poisko nyt pitäis lähteä...  Maalasin kysymysmerkkejä, monta merkillistä merkkiä matkassa tänään. Matkalla, mutta tällä hetkellä en oikein tiedä, minne?? Piirsin kuvaan myös kukin reunustetun polun, mutten ollut vielä astunut sille.. Kuvassa voi myös nähdä halutessaan yhden sijasta kaksi punaista ihmistä, ketä, siinäpä kysymys!


Matkalla, mutta minne?
"Perillä" on tuolla edessämme jossain. Mennään, mutta ajetaan hiljempaa" - kuunnellaan, mihin, miksi ja milloin? Ollaan matkalla, jokainen oman itsensä kanssa. Minä mietin, millainen olen, mistä tulen ja minne oikein olen menossa?? No, lopullinen päämääräni on Taivaskoti, mutta tässä maallisessa majassa ja -paikassa on välillä menossa turhan monta kysymystä matkan suunnasta ja tarkoituksesta sekä matkakumppaneista.

Nyt kotona ei odota kuin kaloja, joten on mukavakin olla matkalla...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteistasi, luen niitä mielelläni!
Thanks for your comments!