Choose your language:

tiistai 24. syyskuuta 2013

JOULUKALENTERI 2013 MOKAILUA

Heippa armaat lukijani. Ensimmäistä kertaa kun on "pappia" kyydissä, niin sattuu näköjään kaikenlaista.
Olen nyt sitten saanut ylibuukattua kalenterini. Ja bloggerissa on tehty ilmeisesti jotain muutoksia tai google+-tilissä yleensä. En saanut millään lisättyä kommenttia Joulukalenterin jälkeiseen kommenttikenttään.

Mutta nyt tässä esitän ihan julkisen ANTEEKSIPYYNNÖN Mökkihöperöltä varsinkin, jonka sp-viestistä oli jäänyt luukut merkkaamatta kalenteriini!! Ja myös Tanjalta ja Webalta, jotka ylibuukkasin sitten näihin samoihin luukkuihin!!  Ja vielä neljänneksi Macalta joudun myös pyytämään anteeksi...tuli triplabuukkaus..

Onko teillä hyviä ideoita tilanteen korjaamiseksi?? Minulla on muutama, mutta haluan kuulla teidän mielipiteenne asiaan!

Mitenkäs naiset nyt tekisin... Olisiko seuraavista jokin hyvä idea, ehdotuksia (eivät ole missään paremmusjärjestykssä) :
 1) Tanja, Weba, Phedra ja Maca ottavat vain yhden luukun
2) Joku halutessaan luovuttaa luukun jollekulle toiselle,
3) 1 ja 5 ja 24 luukkuihin tehdään  a ja b ja ( c) -luukut
4) lisätään loppupäähän päiviä 25 ja 26 ja 27 (vaihtoehtoisesti avataan useita lahjoja samana päivänä)
5) kun kerran oon triplamokannut, niin laitetaan arvontaan triplalahja.. yksi iso ja toinen ja kolmas? ja onnettarena toimii sitten joku muu kuin triplamokannut..

MITÄS NAISET SANOTTE  ja onko teillä muita ehdotuksia??

ja ANTEEKSI Mökkihöperö, Tanja ja Weba ja Maca ja Phedra!!! saanhan.... Tämä kuva on vanhasta koulukirjasta ja vapaasti käytettävissä. Olo on kuin tän kissan...paitsi että triplat päälle!

Joulukalenterista poistettu 1 ja 24 luukuista Maca (ylibuukkaus). Tanja ja Weba ottivat vain yhden luukun, joten nyt ei ole yhtään ylibuukkausta. Ihan vaan kaikki luukut täynnä! KIITOS!

8 kommenttia:

 1. Voi kääk! Mun paketit saitkin jo, joten hankala luopua luukuistani enää. :(
  Voihan se olla niinkin, että sinulla on useampi paketti noille päiville?

  VastaaPoista
 2. Minä voin luopua luukuista, koska en ole vielä tehnyt mitään asian hyväksi.

  VastaaPoista
 3. Niin ja jäi sanomatta, että tekevälle sattuu, ei mitään hätää, levollisena vaan!

  VastaaPoista
 4. Minulla olikin yksi luukku, ei ylibuukkauksia siihen ja toimitettukin jo. Näin ajatellen (jos Macan luopuminen ei riitä) niin jos naiset suostuvat vähentämään luukkujensa määrää :D

  VastaaPoista
 5. Voin ottaa vainyhden luukun. :) ilmoittele sitten miten menee!

  VastaaPoista
 6. Yhden luukun olen ehtinyt sinulle paketoida, toinen oli vielä suunnitteilla. Minulla sopii kummin päin vaan - laitan vaan yhden luukun tai avaat tuplaluukut vaikka joku päivä - kivaa sekin on =) Mutta ilmoitteles montako luukkua haluat että postitan ja jätä kommenttia blogiini tai sähköpostia jos se vaikuttaa minulta varaamisi luukkuihin. Ei haittaa sekoilut minua, eihän tässä sen vakavammasta asiasta kyse ole.

  VastaaPoista
 7. Minäkin olen jo aikoja sitten sulle luukut lähettänyt joten en voi niitä enää perua :) Mutta en ole saanut sulta vielä luukkuja???
  Minua ei ainkaan haittaa sekoilut, sattuuha niitä (joskus sattunut myös omalle kohdalle) ;)

  VastaaPoista
 8. Jep. Tuli vähän päällekkäisyyttä. Minä olen pikkuhiljaa laittamassa luukkuja...

  VastaaPoista

Kiitos kommenteistasi, luen niitä mielelläni!
Thanks for your comments!