Choose your language:

maanantai 7. heinäkuuta 2014

Väriä elämään!

Pari viikkoa sitten ystävän kanssa Tuurin Kauppakeskuksessa, tuttavallisemmin Keskisellä. Kerrankin päästiin kahdestaan, kukaan ei ollut moittimassa liian hidasta etenemistä, rutisemassa nälkää, janoa tai vessaa... tai pyytämässä rahaa.

 Mehän sitten ensimmäisenä Nahkapaikassa kokeiltiin kaikki mahdolliset ja mahdottomat kengät... ihan kokeilun ilosta. Ystävä löysikin itselleen parit ihanuudet, ei tosin nämä.

Vaaleanpunaista.

Pitihän niitä kokeilla - lempiväriäni, vihreää. Aivan ihanat korkkarit, tosin vähän hankala yhdistää vaatteisiin?

Vihreää..

Kaverukset

VÄRIÄ ELÄMÄÄN!!

Kun päästiin Nahkapaikasta Keskisen kauppapuotiin ja pääsin "isojen tyttöjen osastolle" tuntui että nyt aukes taivas! KERRANKIN MUUTAKIN KUIN MUSTAA! Noin 30 asun kokeilun jälkeen mukaan lähti 4 aatekappaletta. Takarivin oranssi-violetti-valkoinen paita on Aurielin, (n. 17 e), beessi-oranssi raitapaita Passion Plus+ (noin 15 e), alarivin iloinen raitapaita Emoi en plus by emonite (hinta n. 16 e), oranssit housut ovat Brandtexin (n. 33 e). Ei hassumpaa värittelyä, vai mitä?  Emoi en plus:n vaatteita olen ihaillut ja kuolannut Zalandon nettikaupassa, mutta hinta on siellä aivan liian kova, minun kukkarolleni.
Nyt on koreaa "kretonkia" kesämenoihin.

Kesäkynnet
Seinäjoella tuli käytyä vielä Anttilan tavaratalon kosmetiikkaosastolla. Sieltä mukaan tarttui pari kynsilakkaa, toinen  vaaleaa peruslakkaa, johon on sekoitettu vaaleanpunaista ja vaaleansinistä hilettä - Lumenen Gel Effect Glistering Sea - Kimallus. Toinen vaaleanpunaista, joka ei sitten itseasiassa oikein ollut minun värini kuitenkaan.


Lumene Gel Effect Full of Berries - Metsämarjat
Tämä nyt ei lukijoille ole ihmeellistä, mutta kun töissä ei juurikaan voi kynsilakoilla yms. iloitella, niin kesälomalla sitten kaksinverroin!! 

3 kommenttia:

Kiitos kommenteistasi, luen niitä mielelläni!
Thanks for your comments!