Choose your language:

tiistai 9. helmikuuta 2016

AME Producciones - Batalla Hip HopTyttäreni on ollut yli vuoden Argentiinassa, Buenos Airesin esikaupunkialueella olevassa YWAM:n (Missionuorten) Taidekeskuksessa. Mirja on harrastanut balettia 9-vuotiaasta ja tanssinut Seinäjoen Tanssi- ja Balettiopiston suojissa aikuisikäänsä asti.
Lukion jälkeen hän oli Ilmajoen Opiston Tanssilinjalla vuoden ja suoritti perää Näyttämöpuolen linjan.

Ruurikkalassa Evijärvellä Missionuorten leirillä hän tutustui suomalaiseen Pyryyn, joka oli juuri tekemässä omaa kouluaan Buenos Airesissa. Ajatus Ituzaigon Taidekeskuksesta jäi itämään, kasvoi hedelmää ja Mirja lähti syyskuussa 2014 espanjaa osaamattomana, hiukan arkana suomalaistyttönä Argentiinaan. Hän suoritti puolen vuoden Tanssipainotteisen opetuslapseuskoulun.  Sitten teki päätöksen jäädä staffiin, eli henkilökuntaan. Suurin osa silloisista tanssijoista on jäänyt henkilökuntaan. He ovat tehneet suurenmoisia produktioita. He ovat kiertäneet Argentiinaa lastenmusikaalin kanssa, olleet mukana Argentiinassa järjestetyissä tapahtumissa ja tuoneet kristillistä sanomaa taidepiireihin.

Ohessa pieni otos viimeisimmästä, tällä kertaa Hip Hoppia.

Tyttäreni on vasemmalla poikien kanssa yksin tanssiva tyttö. Pitkätukkainen, vaalea.
Olen ylpeä hänestä, että hän on uskaltanut lähteä kauas kotoa ja oppinut espanjankielen sekä pärjää niillä taidoilla ja mitä oppiikaan uutta siellä. Argentiinassa oleminen on kaikinpuolinen haaste luottaa Jumalan huolenpitoon - myös rahallisesti.

Koulun nimi:
 Artistas en sú Máxima Expresión
Juventud Con Una Misión Ituzaingó, Buenos Aires Argentina

2 kommenttia:

  1. Rohkea tyttö! Olet antanut hänelle hyvät eväät elämään! Kun on turva Jumalassa, turvassa on paremmassa...

    VastaaPoista
  2. Kiitos Piipe! Kunnia Jumalan huolenpidosta riippuvaisiahan me olemme. :)

    VastaaPoista

Kiitos kommenteistasi, luen niitä mielelläni!
Thanks for your comments!