Choose your language:

perjantai 19. helmikuuta 2016

Blogin uudistusta

Yllätys! Blogin ulkoasu on muuttunut. Olen ollut blogin ulkoasuun tyytymätön pitkän aikaa. Minusta se oli hiukan sekava, kun molemmilla puolilla päätekstiä oli sitä ja tätä tavaraa ja tekstiä. Nyt kaikki muut tekstit löytyvät tekstin oikeasta laidasta. Mitä olette mieltä järjestyksestä??

 Ja halusin vaihtaa väriä. Sitäkin mietin ja kokeilin vihreät, ruskeat ja kaikki bloggerin mallit läpi. Päädyin violettiin malliin. Mitä tästä pidätte?

 Ja olen miettinyt blogin otsikkoakin melkein otsa hiessä.. "Merjan mietteet ja askartelut" on aika pitkä ja olin siihen tyytymätön. Joskus aikoinaan kun blogia perustin ja nimeä kyselin, eräs tyttäreni ystävistä ehdotti "Taidetta Paperilla". Hylkäsin otsikon tuolloin, koska en mieltänyt omaa tekemistäni "taiteeksi" sanan varsinaisessa merkityksessä. Sanat eivät kuitenkaan ole jättäneet rauhaan.
Joten tämän otsikossa lukee nyt "Merjahannelen Taidetta Paperilla".
Lukemieni ohjeiden mukaan Blogin otsikko saisi olla vieläkin lyhyempi ja yksilöllisempi. Sitä vaan on todella vaikea keksiä. Lisäksi blogissa on myös betonitöitä ja muita kuin kortteja esillä, joten en käsittele pelkkää paperia. Toisaalta "Taidetta Paperilla" voidaan käsittää monellakin tavalla, kuten: taidetta on paperin päällä, paperille on tehty jotain, jonka voi mieltää taiteeksi, blogiteksti "mustaa valkoisella paperilla, sinänsä taidetta? taiteilua paperilla, kuten origamit ja sekatekniikkataulut, taidepaperit ovat hienoja käsintehtyjä papereita joita voi käyttää mm. korteissa.

Mitä teille tulee mieleen sanoista "taidetta paperilla"?

Mitä teille tulee mieleen uudesta blogista, pitäisikö jotain muuttaa? Palata entiseen?

Entä sanat "Taidetta Paperilla"? Mikä on hyvä blogin nimi?

Näitä pohtien, hyvää helmikuun loppua! Ja käykäähän osallistumassa Koukussa Kortteihin-blogin haasteisiin! :) 

t. Merja 

8 kommenttia:

 1. Mukavalta näyttää! Tuio on hyvä, että oikealla on jutut rinnakkain. Saiko sen blogin omilla malleilla?

  VastaaPoista
 2. Blogimalleja on aika monta ja eri tyylejä, joista valita. Värejä voi vaihtaa, samoin blogin koko leveyttä sekä sivuosien leveyttä. Tekstin värin ja fontin voi vaihtaa mieleisekseen (ei mitenkään helppo nakki valita..). Blogin yläosassa on Ulkoasu-kohta, siitä ja sitten Bloggerissa Malli-kohdasta pääsee muokkaamaan omaa blogia.

  VastaaPoista
 3. Ai niin muistaakseni omaa valokuvaa voi käyttää pohjana, jos haluaa.

  VastaaPoista
 4. Kertakaikkisen upea- tuo merimaisema taustalla... apua, minäkin haluaisin sellaisen.... yksi rakkauksistanihan on meri!!
  Upeita Dt-töitä myös!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Pirjo! Tausta on yksi bloggerin taustoista :) minä tykkään tästä väristä. Ja DT:nä on kyllä kehittymisen mahdollisuuksia..

   Poista
 5. Ahaa, täällä sinä majailet :-) Taidetta paperilla on oikein hyvä, sillä sitähän se juuri on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vastaankin suoraan tähän alle. Joo täällähän minä piileskelen..ainakin ajoittain tuntuu siltä ;) Blogin pitämisessä on paljon opettelemista. Kiitos kommentista, rohkaisee! :)

   Poista
 6. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista

Kiitos kommenteistasi, luen niitä mielelläni!
Thanks for your comments!