Choose your language:

keskiviikko 14. helmikuuta 2018

Kissan viikset II

En voi olla laittamatta blogiini kuvaa kahdesta puolivillistä pikkukisusta, jotka ovat 2 kk olleet hoidossa kissaperheessä. Oppimassa kissoiksi! Emo kuljetti poikaset viime marraskuun alkupuolella entiseen heinälatoomme, jossa on vieläkin heiniä. Ja lattian alla sopivaa tilaa piilotteluun. Noin kuukausi pentujen sinne viennin jälkeen emo hävisi. Olin jo pitkään ajatellut että nämä kissat täytyy loukuttaa ja sitten otinkin yhteyttä paikalliseen Eläinsuojeluyhdistykseen. Sain pari loukkua lainaan ja niinpä nämä pikkaraiset siihen jäivät. Emoa ei edelleenkään näkynyt ja loukkuihin kävivät sen sijaan pari muuta kissa... harmaa ja musta. Olivat kuulemma naapurin kissoja.

Toin pennut sisälle ja viikon piilottelun jälkeen teimme niille häkkipaikan olohuoneeseen. Pikkuhiljaa tottuivat meihin ja sitten tapasin "sattumalta" eläinsuojeluyhdistyksen jäsenen eläinkaupan edessä esittelemässä toimintaa. Tuli puhetta että kissojen tarvitsisi saada kissaopetusta, koska se oli emon kadottua jäänyt kesken. Soittelin naapureille ja sain emon kotoa tietoa, ettei ollut sielläkään näkynyt. Epäilimme että on jotain tapahtunut. Maalla on myös ilveksiä sekä haukkoja liikkeellä.

Sijaisperheen emo lähetti tämän kuvan "terveisinä äidille". Pennut kotoutuvat muutaman viikon kuluttua... tervetuloa Lassipetteri ja Repsukka :)!

Ja joo - ovat saman pentueen jäseniä!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteistasi, luen niitä mielelläni!
Thanks for your comments!