Choose your language:

perjantai 1. helmikuuta 2013

Kaunista perjantaita, herkkujen kera! (osa II)

Kaunis, pikkupakkanen Etelä-Pohjanmaalla. Olisi sopiva ulkoilma, mutta oikea jalkani on kipeä ja turvoksissa, joten päätin päivittää blogiani. Alla olevien kuvien leimasinsetti TPC Studion Secret Garden Collage, jonka hankin eilen Taitopuoti Paperinauhasta.

Mementon musteilla väritellylle taustalle leimattu useita päivänkakkaroita sekä teksti:
"Friends are flowers In the garden of life".
Akvarellipaperista johtuen musta leimasinjälki ei ole terävä.

Isoon leimasimeen tuputettu kolmea eri väriä ennen leimausta.
 Mementon Pear tart (vaalein), Pistachio (keskiväri)
sekä Bamboo leaves (alalaita, tummin).

Tausta distressattu Mementon leimasinväreillä, leimakuva leimattu Distress Inkin peeled paint:lla, huomasin, että Distressiä ei kannata käyttää, jos haluaa yksityiskohdat näkyville.
Perhonen  Class Ohlsonista ostetusta akryyli leimasin setistä (uskokaa tai älkää - monipuolinen setti sieltäkin!). 

Tässä yksi kokeilu Mementon vihreillä väreillä  samalla leimasinsetillä.


Taitopuoti Paperinauhassa oli alennus -20 %  kertaostoksista (Ilkka-lehden kuponki 28.1.13, voimassa 3.2.13 saakka) ja eilen käytin sen hyväkseni. Hankin mm. Nellie Snellenin lehtileikkurin, muutamia ystävänpäiväkorttipapereita, sekä TPC-studion Secret Garden Collage-leimasinsetin. Setti oli mielestäni edullinen 8,90 euroa. Leimasimet on valmiiksi mountattuja, eli leimaamaan pääsee heti. Kumista tehty leimasinta oli helppo käsitellä ja puhdistaa. Leimasimen päällä oleva kuva/teksti auttoi kohdistamaan leimasimen paperille oikeaan kohtaan ja leimasimella oli helppo leimata pehmeän mounttauksen ansiosta. Näppärä setti, koska mukana oli iso kuva, pienempi yksittäinen kuva sekä 4 tekstiä, joten tullee olemaan paljon käytössäni. Samantyyppisiä TPC:n settejä löytyy Paperinauhasta muutamia, kuten Butterfly Collage , joka on myös mielestäni kaunis. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteistasi, luen niitä mielelläni!
Thanks for your comments!