Choose your language:

perjantai 1. helmikuuta 2013

Elämäni ensimmäinen ATC

Moments to remember 
Koukussa kortteihin-sivuston Ispis26-haasteeseen tehty kortti. Taisin myöhästyä haasteesta, mutta Kalenteri-teema sai ajatukseni ja mielikuvitukseni laukkaamaan ja halusin osallistua. Pohjan leikkeleet ovat vanhasta 2010-vuoden Suomen kansan kalenterista ja tekstileikkeet Askartelukirppikseltä ostamastani Almanac collection-papereista (tupsahti eilen sopivasti postiluukusta). Lasten kuvat leikkasin paperikosta, jonka päällyksen heitin pois, paperikko oli samaa teemaa ajan kulusta. Lisäsin korttiin hiukan gessoa ja kuvat menivät vähän sumuisiksi, mutta toisaalta sopivat kortin teemaan. Korttiin liittyy tämä teksti:

Elämässä on monia erityisiä hetkiä, jotka haluaisi muistaa, helmipäiviä. Lasten eri ikävaiheet, oma lapsuus, nuoruus, erilaiset tapahtumat, vuoden juhlapäivät. Mutta lapsuuden kelkkamatka on vaihtunut autoiluun jo ajat sitten ja omien lasten vauva-aikojen muistotkin hämärtyneet. Tämä tavallinen arkipäivä on vain yksi päivä monien joukossa, mutta arvokas sinällään - elettynä yhdessä läheisten kanssa. Yksi helmipäivä muistojen joukkoon. Läheiset sen tekevät.

Ehkä tämä teema iski nyt, kun omat tyttäreni ovat pariin kertaan ilmoittaneet siipiensä levittämisestä syksymmällä. Aika lentää, mutta muistot säilyvät. 

3 kommenttia:

 1. Onneksi olkoon ekasta atc-kortistasi! Hieno se on! Tuo atc-huuma iskee kyllä kovaa, sillä mikäs sen kivompaa, kuin ensin tehdä postikortti ja sitten ne jämät atc-korttiin. Ja lehdissäkin niin paljon ihania kuvia, jotka liian pieniä isompiin kortteihin, vaan juuri sopivia näihin pienempiin. Kenties jossain vaiheessa vaihtaisimme korttejakin? ;)

  VastaaPoista
 2. hurjan hieno tämä atc-korttisi;) se on taito osata laittaa pieneen korttiin sanoma.
  kiva, kun poikkesit plokissani ja liityit vielä lukijaksi! kyllä lämmitti mieltä suuresti...
  hauskaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Voihan nakkimakkara! Olit kysellyt blogissani sitä atc-korttia, mutta tänään minulla kävi atc-harrastaja kylässä ja vaihtoi minulta 9 korttia. En ollut vielä kerennyt muilta kiireiltäni poistaa vaihdettuja blogistani. :( Ja kuten arvata saattaa, myös se katso peiliin-kortti meni jo.
  Mielelläni kuitenkin vaihtaisin sinun kanssasi kortin tai kortteja, joten sopisiko, että teen piakkoin lisää kortteja, ja jos niistä löytyy mieluisia, niin vaihdettaisiin sitten? Voisin pitää sinulle ne alustavasti varattuna siiheksi, että näet ne ja kerrot, haluatko jotain niistä sitten?
  Niin ja juuri tuolla samalla teemalla ajattelin, että tekisin niitä, niin olisi sitten vaihtoehtoja.
  Pahoittelen.

  VastaaPoista

Kiitos kommenteistasi, luen niitä mielelläni!
Thanks for your comments!