Choose your language:

maanantai 4. helmikuuta 2013

Maanantain makea matka

Kävin sitten tyttäreni kanssa oikein Härmässä, Alahärmässä siis! Kohteena oli Kangashalli Sutinen Oy. Hankinnan alla oli kankaat neitokaisen pukuompeluopintojen opinnäytetyöhön (villakangastakki), protyypin kangas sekä isolle miehelle housukangasta ja minulle satunnaisia löytöjä kortteiluun tai kotiin. Sain vihiä kaupasta tänä aamuna ja eikun autonnokka Härmää kohti ja menoksi.


Tyttären saalis
Tyttären saaliissa vasemmalta oikealle: pienikukkainen mekkokangas/jakun vuorikangas 4 m/ 2,55 e, harmaa jakkukangas n. 1.60 metriä 3,30 e, valkoinen mekon vuorikangas 1.70 e/metri, villakangastakin vihreä protokangas 4 m hintaan 1.55 e (1e/kg), musta joustava kangas ison miehen housuja varten n. 2 metriä 11.55e (7 e/kg) ja musta villakangas talvitakkiin 2 metriä hintaan 20.52 e  (10.80e/metri).  Ja kaikki yhteishintaan 38,30!! Voitteko kuvitella!

Minun saaliini
Aioin katsella vain pitsejä kortteja varten, mutta kilokangaspuolella ihastuin raikkaaseen  puuvillakankaaseen, 90 cm leveys ja 9 e/kg. Kaksi palaa, yhteensä noin 6 metriä sekä pariksi valkoista verhokangasta 6 metriä. Huomasin vasta kotona, että samaa kuviota molemmat kankaat! Ostin parin metrin palat muutamaa pitsinauhaa, 4 kpl vieraspyyhkeitä (lahjaksi), 1 rullan kapeaa vaaleaa satiininauhaa sekä kallein ostos oli tilkkuilunuppineulat (pitkät ja paksut) 3.80 e. Kaikki yllämainittu yhteensä 21.05 e, ei paha.

Katsastimme myös Härmän kirpputorin ja tyttö löysi mieleisensä villasukat ja oli kovin mielissään. Tästä tämä viikko sitten lähti käyntiin. Tytär sai paljon ommeltavaa, kun verhotkin surauttaa koulunsa ompelukoneella nopsempaan kuin ehdin kissaa sanoa!

3 kommenttia:

 1. Tosi löytöjä, kun kankaat on nykyisin aivan hirveissä hinnoissa. Noista kelpaa surruutella.
  Mukavaa alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 2. Olette kyllä tehneet hyvät kaupat. Kankaat on niin kalliita, että miettii että kannattaako tehdä itse, kun valmiin saa halvemmalla. Kiitos kun tulit lukijaksi blogiini. Hyvää Runebergin päivää:)

  VastaaPoista
 3. Minäkin olen monet kerrat Sutisella käynyt. Siellä tekee tosiaan löytöjä sopuhintaan.

  VastaaPoista

Kiitos kommenteistasi, luen niitä mielelläni!
Thanks for your comments!