Choose your language:

keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Unelmien leimasin, osa I

Kortiston suuri leimasinrumba valtasi mielen. Haasteena on tehdä leimattu kortti, sekä kertoa oma(t) leimasinhaaveensa. Voittaja saa omakseen haluamansa leiman tai leimat!! Aika mahtava juttu. Lisäksi saa osallistua niin monella kortilla kuin vain ikinä haluaa! Aikaa on 4.4. asti, joten ei muuta kuin osallistumaan tästä! 

Korttiin käytetty  Paperinauhan Kevät-10 -tekstileimasinta
Ja sitten omiin leimasinhaaveisiin:

1. Olisi ihana saada leimasin, jossa olisi teksti: Handmade by ..... ja sitten siinä olisi oma nimi ja sen alla blogiosoite. Leimasimessa olisi tekstin ympärillä kukka/lehtikiekuraa, sellaista hentoa ja sopivaa. Leimasimen teksti olisi selkeä, mutta ei ihan tavallinen Arial tai Times Roman. Tällä leimasimella voisi sitten jokaisen kortin nimetä itsetehdyksi vaikka takakanteen!

2. Kortin taakse leimattava teksti: "Ite tehty" ja blogiosoite.

3.  "Yleisonnittelurunoja" kauniilla kirjasimilla, esim. omista runoista tehty. Ei niitä tekstejä, jotka jo ovat olemassa!

4. Jouluksi seimiasetelmaleimasin, jossa Jeesus-lapsi on kauniisti kapalossa nukkumassa Marian tai Joosefin sylissä ja ilmeet ovat luonnolliset eikä mitään sädekehiä pään ympärillä. Niin ja ympärille eläimiä, heiniä ja ikkunasta näkyisi tähti.

1 kommentti:

Kiitos kommenteistasi, luen niitä mielelläni!
Thanks for your comments!