Choose your language:

torstai 28. helmikuuta 2013

Ystävältä saatuja ATC-kortteja

Olen saanut ViliMarikalta muutamia todella ihania ATC-kortteja. Huomasin, etten ole niitä täällä esitellyt ollenkaan, joka on kyllä suuri vääryys ViliMarikaa sekä kortteja kohtaan. Tehtiin sellaiset vaihtokaupat, että minä sain valita hänen tekemistään korteista mieleiset ja sitten hän lähetti vielä yhden Bonus-kortin kaupan päälle minulle omisteltulla tekstillä. Minä lähetin yllätyskortit sitten hänelle (silleen yllätys, ettei hän tiennyt etukäteen mitä niissä on).

Minusta tämä ATC-kortti on tosi hieno. Toukasta perhoseksi, on ihan hyvä olla juuri sellainen kuin on! On uskallettava katsoa itseään toisin!

Uskalla katsoa toisin, ViliMarikalta

Ja tämä taas on aivan omiaan tällaiselle täydellisyyteen pyrkijälle. Johan sitä vähemmästäkin uupuu ja pää hajoaa, kun kaikki pitäisi tehdä "oikein" ja viimeistä piirtoa myöten hyvin. (niin-jopa kortit). Mutta kaikessa  saa näkyä käden jälki, varsinkin korteissa!! Yritän opetella...
Mokaile ja möhli, ViliMarikalta

Tämä alla oleva kortti on minusta aivan mahtava! "I wish this mirror could show you exactly what I see when I look at You." kuuluu kortin viesti. Minä niin ajattelen, että näin se pitäisi olla; kunpa osaisin kertoa toiselle ihmiselle, sille lähellä olevalle, mitä näen. Se voi olla jotain ihan muuta kuin mitä peilikuva hänelle kertoo...
Tätä korttia katsoessa mietin myös omia tyttäriäni ja miten paljon näen heissä hyvää ja kaunista. Ja nuoret kun tuijottavat sitä omaa kuvaansa niin kovin kriittisesti! MISTÄHÄN SAISI ARMOLLISUUTTA ITSELLEEN LISÄÄ MYÖS OMAA PEILIKUVAANSA KATSOESSAAN??

Mirror, ViliMarikalta. Kortti on tietenkin peilin nurkassa kiinni
Kaiken huippuna on tämä kortti, jonka tekstin ViliMarika ajatteli minulle. Ihan oikein - niin olen mollannut itseäni menneinä vuosina milloin mistäkin. Nyt opettelen katsomaan itseäni toisin - oikein - olen tarpeeksi hyvä ja ihana!! Kunpa oppisin olemaan tarpeeksi myös itselleni!
Opettele katsomaan oikein, ViliMarikalta
Näiden korttien myötä toivotan sinullekin lukijani armollisuutta itseä ja muita kohtaan. Opetellaan puhumaan hyvää, hyviä sanoja, kannustavia sanoja moitteiden ja syytösten sijaan - myös itselle!! 

1 kommentti:

  1. Oi, kiitos ystävä ihana! Kauniisti toit korttini esille ja kerroit niistä.
    Kuten vastikää kirjoitin blogissanikin, taikka sinulle itsellesi, niin olet nainen isolla sydämellä ja haluaisin, että näkisit ja tietäisit sen ihan itsekin.

    VastaaPoista

Kiitos kommenteistasi, luen niitä mielelläni!
Thanks for your comments!