Choose your language:

lauantai 25. tammikuuta 2014

Toivon Tammikuun Tapahtuma

No niin, selitystä päivitysten hitaudesta tulee sitten vielä tässä postauksessa.

Pitkän pimeän marraskuun ja yhtä pimeän joulukuun läpi kahlattu talvi alkaa taittua kevättä kohti.
Kevättä on myös rinnassa, sillä minut kihlattiin uudenvuodenpäivänä!
Voisiko vuosi paremmin alkaa??

Eräänä pimeänä tiistaipäivänä mies soittaa minulle: "No nyt on löytynyt sopivat sormukset, tuutko katsomaan?" Siltä seisomalta autoon ja katsomaan.... Siellä mies odotti kultasepänliikkeen kulmilla. Saapastelin sisään hänen kanssaan ja sitten eiku sormusta sormeen koittelemaan. Hieman oli jännittävä tilanne, kun liikkeen myyjä seisoi siinä tiskin takana. Mieti siinä sitten ääneen kaverille mitä mieltä sormuksesta. Eipä tuossa paljon muita sanoja ollut kuin: - Kaunishan tuo on ja sopi sormeen täydellisesti. Eipäs siinä sitten muita liikkeitä enää käyty vaan kaupat lyötiin lukkoon ja sormuksiin tulevat kaiverrukset (nimi ja päiväys) kerrottiin ja sormus lähetettiin kaiverrukseen. Miehen sormus tehtiin sitten tehtaalla (tai jossain) samantein, sitä ei ollut nähtävillä. Minulla on kivellinen ja hänellä kivetön. (Nimi "Bosie" joka näkyy sormuksen sisällä on titaanilaadun nimi).

Titaanikihlat
Ensi alkuun olin kovin hämmentynyt, sen verran nopsaan kihlaus tapahtui, vaikka sormuksia netistä ollaan katseltu yhdessäkin ja itseksemme kaupoissa käyneet. Sopivaa vaan ei meinannut löytyä, kun allergisena halusin titaania, että voin varmasti pitää sitä sitten sormessa tulevaisuudessakin. Titaanisormuksia on ollut markkinoilla jonkun vuoden ja niistä tehdään yhä näyttävämpiä. Nämä ovat titaanin väriset, eli harmaammat kuin hopea.

Nyt kun Tapahtumasta on kulunut pari viikkoa alan tottua. Isoja kihlajaisia emme pidä, kahvittelemme sitä mukaa kuin meitä halutaan tulla tervehtimään.

Työkaverit olivat järjestäneet yllätyksen, olin edellisviikon kuntoutuksessa ja tänään töihin palatessani ihana Pentikin kassi odotti näppäimistöllä, sisältönä lahjakortti liikkeeseen! Osaavat yllättää!


Oikein hyvää alkanutta vuotta lukijoilleni ja olkoon myös teillä positiivisesti yllättävä vuosi!


6 kommenttia:

  1. Voi MerjaHannele!! Upeaa! Sydämelliset onnittelut teille kahdelle ja Taivaan Isän siunausta!

    VastaaPoista
  2. Ihana uutinen! Onnea teille molemmille rakastavaisille! <3 Kauniit sormukset. -Vilimarika-

    VastaaPoista
  3. Oi, ihanaa !!! Sydämelliset onnittelut teille ! ♥ Kivat sormukset löytyikin.

    VastaaPoista

Kiitos kommenteistasi, luen niitä mielelläni!
Thanks for your comments!