Choose your language:

sunnuntai 24. elokuuta 2014

Yksinkertainen on kaunista, Askartelutaivaan uusi haaste

Askartelutaivas on uudistunut ja siellä on erittäin kiehtova haaste: "Yksinkertainen on kaunista". Periaatteena on, että tehdään "one layer card", vaikea suomentaa, mutta korttipohjalle suoraan kaikki mitä, kortissa on. Eli ei kerroksellisuutta ollenkaan, esim. taustapaperia ei käytetä, koristeet, aineet tms. suoraan korttipohjaan.

Koska olen tehnyt aiemminkin "pohjatöitä", ajatus ei ollut vieras. Tässä oma korttini ensimmäiseen haasteeseen. Aiheena: 3 perhosta.

Y ksinkertainen on kaunista - 3 perhosta
Tein ensin taustalle pilvet. Leikkasin satunnaisesta paperista pilven muotoisen yläosan ja pienellä leimavärin leivityskahvalla levitin väriä kortin reunasta"pilveen" päin. Värinä käytin Versacolor 38 Sky blue, joka mielestäni on suomalaisen kesätaivaan värinen. Kokeilin myös Distress Inkin värejä, mutta taivas tuli kauniimpi tällä. Olen hankkinut Versacolor-värejä, pieniä nappeja Näpsäkästä Seinäjoelta. http://www.napsakka.fi/tuotteet.html?id=507/

Toiseksi tein alas kukkakedon, leimasin on IndigoBlu:n A5 stamp set, joka tuli Simply Cards & Papercraftin issue 123 mukana. Leimasinsetti on niin upea, että tässä tapauksessa voisi kyllä sanoa lehden tulleen kaupan päälle!

Tein kukkakedon leimauksen ensin mustalla Archival Inkillä ja sitten toisen kerran leimasin vihreillä sävyillä hiukan mustan viereen, "varjoleimauksen". Varjo tosin mielestäni meni hiukan liian kauaksi. Täydensin väritystä vielä Inktensen vihreillä sävyillä sekä tein "kultaisen reunan" keltaisella pilviin. Leimasin perhoset Distress Inkeillä, purppura ja violetti sekä oranssi ja keltainen. Perhosissa käytin siis keskelle  toista sävyä kuin muuhun osaan. 

Leimasin setissä oli teksti, josta poimin sanan LIVE. Poimin siitä kyllä tähän korttiin myös sanat: LAUGH ja LOVE, mutta ne eivät jotenkin istuneet, joten peitin ne gessolla. Tuli sitten siveltyä siveltimellä valkoista gessoa pilviin enemmänkin. Niistä tuli jotenkin kolmiulotteisemmat gesson ansiosta. Sitten kortti olikin valmis!

1 kommentti:

Kiitos kommenteistasi, luen niitä mielelläni!
Thanks for your comments!