Choose your language:

maanantai 1. syyskuuta 2014

Yksinkertainen on kaunista - äijämeininki

Askartelutaivaan DT-työnä tein Yksinkertainen on kaunista -haasteeseen  kortin. Kakkoshaasteen aiheena on "Äijämeininki". http://askartelutaivas.ning.com/

 Mielessäni oli rouhea kengänjälki ja sen aiheuttamat roiskeet. Kenkiä oli, mutta jälki puuttui... Etsin ja löysin netistä kengänjälkileimasimia, olipa vaikea löytää... nyt on matkalla,  mutta se ei ehtinyt tähän hätään, joten kortin toteutusta piti muuttaa.

Löysin askartelukartonkien joukosta jo aikaa ostamani Graphic45:n  A Proper Gentleman Collectionin Dressed to the Nines-kartongin jossa esitellään miesten vaatteita ja kenkiä. Eräät kengät esiteltiin askelella ja ne päätyivät korttiini.

Kortin teksti on Vildastampsin valikoimasta http://vildastamps.com/  Kit/Finska texter 2A6 nro V765.

Kortin pohjaan halusin "äijämeininkiä" sutatun musteen muodossa. Ajatuksena, että äijät usein suttaavat töissään ja kotona ja sotkua tulee... Mutta myös matkalla sattuu ja tapahtuu ja joskus askeleet ja kengät rapaantuvat kunnolla. Sitten taas kun on tirautettu "vettä kengille" tai muuten tuunattu ja plankattu matkamiehen kengät, on helpompi ja kevyempi jatkaa matkaa ilman loskaista painolastia.

Äijämeininki


Tuhannenkin 
kilometrin
MATKA
alkaa yhdestä
ASKELEESTA.

Washiteipit jatkuvat takakannessa

Yksinkertainen on kaunista -haasteeseen tehdään kortit One layer-meiningillä. Eli kaikki tehdään suoraan korttipohjalle, kerroksellisuutta ei käytetä, paitsi leimaukset, värit yms. niitähän voi tehdä kuinka paljon vaan, koska kaikki tulee korttipohjaan.

Ei muuta kuin mielikuvitusta ja tekemään Äijämeiningillä kortteja :)


3 kommenttia:

Kiitos kommenteistasi, luen niitä mielelläni!
Thanks for your comments!