Choose your language:

sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Kevään juhlakortti

Heipparallaa!
Inspis-haasteessa haastetaan tällä kertaa aiheella kevään juhlat. No, minun korttini on ylioppilaalle niin kuin varmasti monella muullakin. :)  Bildmålarna, Sudent-Mimo
Etsin viikolla netistä ja vähän joka puolelta ylioppilaalle sopivaa leimasinta. Perjantaina sitten näin Taitopuotipaperinauhan nettisivuilla kuvan tästä Bildmålarnan leimasimesta ja aikaa oli puoli tuntia ehtiä kauppaan, ei muuta kuin autoon ja menoksi. Tein heti kolme ylioppilaskorttia samalla systeemillä ja tässä on niistä ensimmäinen. Teksti on tulostettu koneella, ONNEA-sana on Paperinauhan Kevät-10 -setistä.  Kuva on väritetty Letrasetin Promarkereilla, sekä Spectrum noir-tusseilla. Leimasin on mielestäni kaunis ja edullinen 8.90 hintaan. Tausta on muuten itse tehty turkoosista servetistä.

Olin lauantaina myymässä kortteja sekä suklaamuffinsseja Antik-Villagessa Seinäjoella. Vuokrapöydät ovat uusi asia tässä antiikkimyymälässä, jossa on myös kirpputori. Jaoin pöydän taiteilijaystäväni kanssa ja alla onkin kuva pöydästä ja minusta sen takana. Oikeanpuoleinen rekki kuului seuraavaan pöytään.


2 kommenttia:

  1. Olisinpa ollut tuolla kirppiksellä! Het olisin hiplaamaan tullut tuota mariskoolia ja ruskeita kupposia. Tutkinut tarkemmin niitä. (Kerään tiettyä sarjaa, niin ihan sillä. En saa selvää tarkkaan, jotta että mitä):)
    Korttisi yksityiskohtia ihastelen. Tuota stanssattua taustaa a keveää sävyä. Leimattua poikaa, kuinka se onkin söpö! kokonaisuudestakin tykkään! Sointuva ja rauhallinen ja silti siinä on potkua!
    Kiitos kun olet mukana Inspishaasteessa!

    VastaaPoista

Kiitos kommenteistasi, luen niitä mielelläni!
Thanks for your comments!