Choose your language:

lauantai 5. lokakuuta 2013

Salainen koukussa kortteihin ystävä

Otin osaa Koukussa Kortteihin -sivuston Salainen Ystävä syyskuun 2013 rinkiin.
Ringin ideana on lähettää toiselle 10 euron edestä uusia kortteiluun liittyviä juttuja sekä sitten voi laittaa mukaan halutessaan esim. skräppipapereiden osia, stanssattuja kuvioita, leimasinkuvia, nauhanpätkiä, kierrätysmateriaalia, jos saaja hyväksyy ne, jne. mielikuvitus rajana. Jaa että mistä sen tietää, mistä toinen pitää... rinkiin osallistujat vastaavat kysymyksiin, josta saa selville ainakin jotain. Lisäksi mahdollisia blogisivuja ja ystävän kortteja kurkkimalla saa selville paljon muutakin!

Salaiselta ystävältä saamani Paketti nro 1. 

Ja Paketti nro 2.
Salainen Ystävä oli laittanut ihanat kortit mukaan. Sain siis paljon korttikuvia ja ihania papereita ja koristeita sekä yläkuvassa näkyvät pusseissa stanssatut jutut, perhoset, kuviopohjat yms. Kiitos Salaiselle Ystävälle (2.paketin mukana tiedän jo nimenkin, mutten paljasta)! Olin toivonut mm. Penny Blackin korttikuvia, joita löytyikin ekasta paketista sekä tykkään vintage-jutuista ja tämän oli Salainen Ystäväni ottanut hienosti huomioon.


Tässä on ensimmäinen itse lähettämäni paketti omalle ystävälleni (toisesta unohdin ottaa kuvan):

Ostin pakettiin ystävän toiveiden värisiä papereita, klitteriä sekä hänen haaveilemaansa gessoa pienen pullon. Laitoin mukaan myös osia skräppipapereista, korttikuvia, tapettien paloja, naruja, kultaista punosta yms. kortteiluun liittyvää, kaikkea mistä arvelin ystäväni pitävän.

Minulla meinaa lähteä nämä vähän lapasesta, vaikka tiedän jotain mistä toinen pitää, silti tulee mieleen; no jos hän tykkäis vielä tästä ja tästä..... ja sitten paketti painaakin jo vaikka mitä. Ajattelen, että mukana on ainakin jotain, mistä vastaanottaja pitää. Lisäksi itse olen saanut keväällä ja nyt niin ihania paketteja, että haluan itse lähettää kaikkea ihanaa.
Pidetäänäs näin Itellan pakettiliikennettä voimissaan! :)

3 kommenttia:

  1. Uskomattoman upeita ihanuuksia. Mukavaa sunnuntaita sinulle.

    VastaaPoista
  2. Pakettien saajana en voi muuta sanoa, kun että olet saanut paikan sydämmessäni, kylläpä voikin olla ajattelevainen ja antelias ihminen, kiitos.

    VastaaPoista
  3. mukavaa jos pidit lähettämistäni jutuista ja toki voin jossain vaiheessa niiden kiumuroiden lisäx laittaa muutamia leimakuvii mukaan :)

    VastaaPoista

Kiitos kommenteistasi, luen niitä mielelläni!
Thanks for your comments!